Evanģelizācija

EVAŅĢELIZĀCIJA KRIMŪNĀS

             Dobeles Vasarsvētku draudze projekta „No Mīnusa uz Plusu” ietvaros 2014. gada maijā izveda evaņģelizācijas pasākumus Krimūnās. Ciematā tika izplatītas brošūras un ielūgumi, kā arī noturēts evaņģelizācijas dievkalpojums vietējā kultūras namā. Pēc tam sekoja labdarības pasākums bērniem. Abos pasākumos aktīvi iesaistījās un atbalstīja Jelgavas Vasarsvētku draudze.

Kopš 2014. gada septembra Krimūnu kultūras namā divreiz mēnesī notiek Bērnu Svētdienas skolas nodarbības; no 2015.gada marta arī pieaugušajiem ir iespēja apgūt dažādas Bībeles tēmas. Nodarbības gan bērniem, gan pieaugušajiem notiek sestdienās plkst. 11. Nodarbību norises datumi tiek norādīti paziņojumā pie ieejas kultūras namā.

Nāciet paši un aiciniet savus draugus!

DIEVKALPOJUMI TĒRVETES PANSIONĀTĀ

            Jau vairāk kā divus gadus Dobeles Vasarsvētku draudze notur dievkalpojumus Tērvetes pansionātā veco ļaužu nodaļā. Dievkalpojumi notiek katra mēneša pēdējā trešdienā plkst. 10 otrā stāva vestibilā un ir ļoti labi apmeklēti. Vecie ļaudis piedalās kop dziedāšanā, klausās Dieva vārda sludināšanu un saņem aizlūgšanas. Ticam, ka Dievs caur šo kalpošanu stiprina kristiešus, kuri pavada savas vecumdienas šajā vietā, un dod iespēju arī pārējiem tikt izglābtiem kā pagalei no uguns, ticībā pieņemot Dieva žēlastību caur mūsu Kungu Jēzu Kristu.

2015.gada Lieldienās Dobeles un Jelgavas Vasarsvētku draudžu pārstāvji kopīgi apmeklēja
Tērvetes pansionātā esošo Bērnu nodaļu. Bērniem, pusaudžiem un jauniešiem saprotamā veidā- uzvedumos, dziesmās un personīgās sarunās- tika pasludināta pestīšanas vēsts. Pasākums noslēdzās ar sirsnīgām aizlūgšanām. Šo iesākto darbu ar Dieva žēlastību gribam turpināt.

Dieva Vārds saka: „Tīra un neapgānīta kalpošana Dieva Tēva priekšā ir šī: pieskatīt bāriņus un atraitnes viņu bēdās, sevi no pasaules pasargāt neapgānītu” (Jēk.1:27).

 EVAŅĢELIZĀCIJA DOBELES PILSĒTĀ

              Dobeles Vasarsvētku draudze projekta „No Mīnusa uz Plusu” ietvaros 2014. gada maijā izveda evaņģelizācijas pasākumus Dobelē. Pilsētas kultūras namā tika noturēti divi dievkalpojumi, kuros piedalījās arī Jelgavas, Gardenes un Lejasstrazdu draudžu pārstāvji un kalpotāji. Pilsētas vēsturiskajā tirgus laukumā norisinājās īpašs pasākums bērniem. Tā laikā pilsētniekiem tika dalītas evaņģēliska satura brošūras un ielūgumi.

Arī 2015.gada maijā notika evaņģelizācijas pasākums Dobeles kultūras namā ar dziedināšanas un atbrīvošanas kalpotāju Irinas un Dmitrija Smoržu no Ukrainas piedalīšanos. Piecu stundu garajā dievkalpojumā daudzie sapulcētie varēja gan dzirdēt Dieva Vārdu, gan saņemt aizlūgšanas un iedrošinošu pamācību.

Dziedināšanas un atbrīvošanas dievkalpojumi ar lielu apmeklētāju skaitu un reālām dievišķās dziedināšanas izpausmēm turpinājās visu nākamo dienu draudzes „Labā Vēsts” dievnamā. Apmeklētājiem bija iespēja iegādāties arī Irinas Smoržas grāmatas par dziedināšanu, kas balstītas personīgajā pieredzē, uzvarot vēzi, un Dieva Vārdā. Šī literatūra joprojām ir pieejama.

Oktobra mēnesī tiek plānota atkārtota Smoržu ģimenes dziedināšanas kalpošana Dobeles latviešu un krievu vasarsvētku draudzēs. Sīkākai informācijai sekojiet mūsu mājas lapā.